Novetats

 

Nova funcionalitat al repositori que permet consultar la versió dels documents disponibles

El repositori disposa d'una nova funcionalitat que permet als usuaris consultar la versió del document seleccionat. Aquesta funcionalitat s'aplica als nous articles incorporats a RECERCAT, de manera que aquelles persones que consultin els articles podran veure si la versió que miren és presentada, acceptada, publicada, actualitzada o un esborrany, (seguint el vocabulari controlat de les directrius del portal de recerca DRIVER 2.0), i podran decidir quina d'aquestes revisar.

Estadístiques disponibles a RECERCAT

El repositori Dipòsit de la Recerca de Catalunya (RECERCAT) disposa d’un nou sistema d’estadístiques que permet veure les consultes que rep el repositori de forma global, per institució, i per document. Aquesta millora completa la recent actualització del repositori, duta a terme al novembre de 2011, en que s’ha instal·lat l'última versió del seu programari base i s'ha renovat també el seu web per fer-ho una eina més accessible, personalitzable i propera als usuaris.

L'ESMUC, nova institució a RECERCAT

L'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) s'ha incorporat al Dipòsit de la Recerca de Catalunya, RECERCAT. Així, s'afegiran al repositori els projectes de final de carrera dels estudiants dels nou departaments del centre: Jazz i Música Moderna, Música Antiga, Música Clàssica i Contemporània (àrees d'instruments orquestrals i no orquestrals), Música Tradicional, Teoria, Composició i Direcció, Musicologia, Pedagogia, Sonologia i Promoció i Gestió.

Noves funcionalitats i nou disseny, per a RECERCAT

El Dipòsit de la Recerca de Catalunya (RECERCAT) ha actualitzat el seu programari base i ha renovat també el seu web per fer-lo una eina més accessible, personalitzable i propera als usuaris. Amb aquestes millores, RECERCAT acompleix amb els mandats del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) que ha establert una sèrie de recomanacions amb la intenció d’impulsar l’accés obert a la producció científica dels investigadors i aconseguir que els resultats de la recerca, que es finança amb recursos públics, sigui de domini públic, d’accés lliure i gratuït per la xarxa.

 

Coordinació

   

Patrocini