To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/1729

Políticas de promoción del acceso abierto en la Universidad de Salamanca
Merlo-Vega, José-Antonio; Ferreras Fernández, Tránsito
Jornadas OS-Repositorios (4as : 2010 : Barcelona)
L'any 2009 va ser un any de compromisos fets realitat en polítiques de promoció de l'Accés Obert per part de la Universitat de Salamanca. L'objectiu d'aquesta comunicació és, d'una banda, fer balanç dels èxits obtinguts en 2009 i, de l'altra, exposar la repercussió positiva que ha tingut tot el desenvolupament d'aquesta política de promoció d'accés obert al dipòsit institucional de la Universitat de Salamanca (Gredos).
El año 2009 fue un año de compromisos hechos realidad en políticas de promoción del Acceso Abierto por parte de la Universidad de Salamanca. El objetivo de esta comunicación es, por una parte, hacer balance de los logros obtenidos en 2009 y, por otra , exponer la repercusión positiva que ha tenido todo el desarrollo de esta política promocional de acceso abierto en el repositorio institucional de la Universidad de Salamanca (Gredos).
2009 was a year of commitments reflected in policies for promoting Open Access by the University of Salamanca. The purpose of this paper is, firstly, by evaluating the achievements during 2009 and, secondly, to expose the positive impact that has had the development of this promotional policy in the open access institutional repository of the University of Salamanca (Gredos).
2010-11-25
Polítiques
Políticas
Policies
Open access
Information society -- Political aspects
Accés obert
Informació -- Aspectes polítics
Acceso libre
Información -- Aspectos políticos
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/1729
Conference lecture
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters