To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/339

DinaWEB : l'organització de recursos accessibles en línia a la Biblioteca Virtual de la Universitat Oberta de Catalunya
Serrano-Muñoz, Jordi; Maniega-Legarda, David; Barragán Yebra, Cristina; Martí Manzano, Juanjo; Beleña Luis, Clara; Capillas Sisquella, Ramon
Universitat Oberta de Catalunya. Biblioteca
El DinaWEB (Dinàmic WEB), és una base de dades desenvolupada per la Universitat Oberta de Catalunya, que té com a objectiu organitzar la informació i els recursos disponibles a la Biblioteca Virtual de la UOC de forma àgil per els usuaris i que permet a l'administrador l'actualització i modificació d'aquests recursos de forma més amigable que fins l'actualitat. La seva funció és substituir les pàgines estàtiques de la intranet de la Biblioteca Virtual de la UOC, per pàgines dinàmiques, generades automàticament per aquesta base de dades.
El DinaWEB (Dynamic WEB), es una base de datos desarrollada por la Universitat Oberta de Catalunya, que tiene como objetivo organizar la información y los recursos disponibles en la Biblioteca Virtual de la UOC de forma ágil por los usuarios y que permite al administrador la actualización y modificación de estos recursos de forma más amigable que hasta la actualidad. Su función es sustituir las páginas estáticas de la intranet de la Biblioteca Virtual de la UOC, por páginas dinámicas, generadas automáticamente por esta base de datos.
DinaWEB (Dynamic WEB), it is a database developed by the Open University of Catalonia (UOC), with the objective of organizing the information and available resources in the UOC's Virtual Library in an agile way for users, and which allows updating and modification of these resources by the administrator in a more user-friendly way than that which existed until now. Its function is to substitute the static pages of the intranet of the Virtual Library, with dynamic pages, generated automatically by this database.
2010-11-25
Universitat Oberta de Catalunya. Biblioteca
Digital libraries
Academic libraries
Electronic information resources
Universitat Oberta de Catalunya. Biblioteca
Biblioteques digitals
Biblioteques universitàries
Recursos electrònics
Universitat Oberta de Catalunya. Biblioteca
Bibliotecas digitales
Biblioteques universitàries
Recursos de información electrónicos
Copyright © Biblioteca Virtual de la UOC, 2000
Conference lecture
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters