To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/994

VoWiFi & IM : Comunicaciones móviles en la red global
Calvache López, Daniel
Universitat Oberta de Catalunya
El principal objectiu d'aquest projecte és l'estudi de la tecnologia ViWiFi tant des del punt de vista de la seva base tècnica com de les seves possibles aplicacions actuals i futures, especialment referent a la integració de serveis addicionals com la missatgeria instantània. Una vegada analitzats els conceptes teòrics es realitza un estudi de les principals eines de codi obert que permeten implementar aquest tipus de plataformes, per a finalment concloure amb la instal·lació pràctica d'una plataforma de laboratori.
El principal objetivo de este proyecto es el estudio de la tecnología ViWiFi tanto desde el punto de vista de su base técnica como de sus posibles aplicaciones actuales y futuras, especialmente en lo que se refiere a la integración de servicios adicionales como la mensajería instantánea. Una vez analizados los conceptos teóricos se realiza un estudio de las principales herramientas de código abierto que permiten implementar este tipo de plataformas, para finalmente concluir con la instalación práctica de una plataforma de laboratorio.
The main objective of this project is the study of ViWiFi technology from the point of view of its technical basis as well as its possible current and future applications, especially regarding integration of additional services such as instant messaging. Once the theoretical concepts have been analyzed, a study will be carried out on implementation of the main open source tools allowed by this type of platform. The project concludes with the practical installation of a laboratory platform.
2010-06-10
Mobile Communication Systems
Electronic data processing
Comunicació sense fil, Sistemes de
Sistemes de comunicació mòbils
Informàtica
Sistemas de comunicación móviles
Informática
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/994
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters