To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/1238

Els déus xacals de l'antic egipte i el seu comportament xamànic : un estudi egiptològic i antropològic
Palouzié Vilalta, Assumpció
Universitat Oberta de Catalunya
El treball consta de dos apartats: una part egiptològica on s?estudia els deus xacals egipcis psicopomps i obridors de camins i els rituals religiosos que els envolten, per una banda, i una part antropològica on s?estudia el fenomen del xamanisme, per una altra, interrelacionant els trets bàsics i establint comparacions entre ambdós apartats.
El trabajo consta de dos apartados: una part epgiptológica en la que se estudia los dioses chales egipcios psicopomps y abridores de caminos y los rituales religiosos que los rodean, por un lado, y una parte antropológica en la que se estudia el fenómeno del chamanismo, por otra parte, interrelacionando las características básicas y estableciendo comparaciones entre ambos apartados.
This work consists of two sections: Firstly, an Egyptology section which looks at the Egyptian Jackal Gods and path openers, and the rituals surrounding them, and secondly, an anthropological section which looks at the phenomenon of Shamanism. Their basic characteristics are compared and contrasted.
2010-06-10
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/1238
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters