Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/5050

Olympic Villages after the Games
Millet i Serra, Lluís
Centre d'Estudis Olímpics
Article analysing the use of Olympic villages once the Games are finished. This article was published in the book entitled ‘Olympic Villages: a hundred years of urban planning and shared experiences’ compiling the papers given at the 1997 International Symposium on International Chair in Olympism (IOC-UAB).
Article que analitza l'ús de les viles olímpiques un cop finalitzats els Jocs Olímpics. Aquest text es va publicar en el llibre “Olympic Villages: a hundred years of urban planning and shared experiences” que recull les ponències presentades en el simposi internacional sobre viles olímpiques de la Càtedra Internacional d'Olimpisme (CIO-UAB) l'any 1997.
Artículo que analiza el uso de las villas olímpicas una vez finalizados los Juegos. Este texto fue publicado en el libro “Olympic Villages: a hundred years of urban planning and shared experiences” que recoge las ponencias presentadas en el simposio internacional sobre villas olímpicas de Cátedra Internacional de Olimpismo (CIO-UAB) el año 1997.
1997
79 - Diversions. Espectacles. Cinema. Teatre. Dansa. Jocs. Esports
Jocs Olímpics -- Urbanisme
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el centre i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
9 p.
Conference Object
Working Paper
Centre d'Estudis Olímpics, UAB
Olimpisme i esport: working papers del CEO-UAB;92
         

Full text files in this document

Files Size Format
WP092_eng.pdf 43.46 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters