Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/4347

Software de monitorització de dades rebudes en un GPS
Comín Gimeno, Alejandro
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Oliver, Joan (Oliver i Malagelada)
Aquest projecte consisteix en la creació d'un entorn de desenvolupament d'aplicacions Web basades en la tecnologia J2EE. S'ha dissenyat i creat tant la definició de l'arquitectura de les aplicacions com un conjunt de normatives i documentació que recolzi l'ús del marc de treball. És un projecte tècnic orientat a l'àmbit empresarial, l'objectiu del qual és la reducció dels costos temporals i econòmics, i l'augment de la qualitat dels desenvolupaments. Ha estat pensat i dissenyat per poder ser implantat en qualsevol empresa que realitzi aplicacions Web J2EE i s'ha creat de tal forma que minimitzi el cost d'implantació. L'entorn creat és perfectament compatible amb l'externalització o treball en factories de sofware i promou la unicitat dels desenvolupaments, la divisió en capes arquitectòniques i la reutilització de components.
2006-06
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Programes d'aplicacions -- Desenvolupament
Sistema de posicionament global -- Processament de dades
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Bachelor Thesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
Annexos i manual usuari.pdf 1.557 MB PDF annex
Codi font aplicacio.pdf 350.3 KB PDF codi font
Projecte.pdf 1.964 MB PDF memòria

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Madriles Gimeno, Carles; López Muñoz, Pedro; Codina Viñas, Josep M.; Gibert Codina, Enric; Latorre Salinas, Fernando; Martínez Vicente, Alejandro; Martinez Morais, Raul; González Colás, Antonio María
 

Coordination

 

Supporters