To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/17621

A Formal Framework for Specifying, Reusing and Implementing Educational Settings. Second level
Rius Gavidia, Àngels
Peer-reviewed
Aquest fitxer conté les ontologies de segon nivell del marc formal per a l'especificació, reutilització i implementació d'escenes educatives. A més, inclou un conjunt de regles que extén l'ontologia d'escenaris educatius per una organització concreta: la UOC, així com una breu descripció del nivell de l'organització en el marc ontològic.
This file contains the second level ontologies in a formal framework for specifying, reusing and implementing the educational settings. Furthermore, it includes a set of rules to extend the ontology of educational scenarios for a given organization: the UOC, as well as a brief description of the organization level in the ontological framework.
Este fichero contienen las ontologías de segundo nivel del marco formal para la especificación, reutilización e implementación de escenas educativas. Además, incluye el conjunto de reglas que extiende la ontología de escenarios educativos para una organización concreta: la UOC, así como una breve descripción del nivel de organización del marco ontológico.
2012-11-28
ontologies
processes
specifications
learning environments
NO
Experiment
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters