To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2445/28956

Presentació del dossier Jornades sobre Metodologia de Recerca
Anguera Argilaga, María Teresa; Gros Salvat, Begoña; Sebastià i Salat, Montserrat; Torralba Jordán, M. Ángel (Miguel Ángel)
Universitat de Barcelona
L'impuls de l'activitat investigadora caracteritza actualment la major part de les polítiques educatives, i és una realitat inquestionable que augmenta les exigències institucionals relatives a la producció científica en un panorama cada vegada més internacionalitzat. El saber es difon mitjançant circuits cada vegada més ramificats i fluids, alhora que s'accedeix a un volum creixent de producció científica amb una facilitat impensable fa una década, pero també és un fet que es posen més en evidéncia els desfasaments entre ambits científics, entre famílies d'una determinada comunitat científica, entre perspectives agresolades i novedoses del coneixement, entre cosmovisions localistes i d'ampli calat, entre tecnologies transferibles i reflexions epistemologiques ... i podríem seguir mencionant una Ilarga sé-rie de contradiccions que impregnen la nostra realitat diaria. En definitiva, si bé és cert que es tracta de popularitzar l'activitat investigadora, també ho és que es multipliquen determinades barreres que amb més o menys subtilesa s'han d'esquivar perqué la investigació i els seus resultats siguin una realitat tangible.
2012-08-30
Investigació
Metodologia de la ciència
Research
Science methodology
(c) ICE Universitat de Barcelona, 2002
Article
Article - Published version
ICE Universitat de Barcelona
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Anguera Argilaga, María Teresa; Gros Salvat, Begoña; Sebastià i Salat, Montserrat; Torralba Jordán, M. Ángel (Miguel Ángel)
Aguareles, M. A. (Miguel-Ángel); Gros Salvat, Begoña
Aguareles, M. A. (Miguel-Ángel); Gros Salvat, Begoña
 

Coordination

 

Supporters