Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/199664

Aplicació de visió per dispositius mòbils
Fernández Gironès, Marc
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Gonzàlez i Sabaté, Jordi
En aquest projecte es presenta l’aplicació per a dispositius mòbils Doppelganger. La seva funció és, a partir d’una fotografia, detectar la cara i mostrar la persona famosa de la nostra base de dades que més s’assembla a la persona en la fotografia. Per la implementació s’han utilitzat algoritmes de visió per computador i d’aprenentatge automàtic com per exemple el PCA i el K-Nearest Neighbor, tot utilitzant llibreries gratuïtes com són les OpenCV.
En este proyecto se presenta la aplicación para dispositivos móviles Doppelganger. Su función es, a partir de una fotografía, detectar la cara y mostrar el personaje famoso que más se parece a la persona de la fotografía. Para la implementación se han utilizado algoritmos de visión por computador y de aprendizaje automático como por ejemplo el PCA y el K-Nearest Neighbor, utilizando librerías gratuitas como las OpenCV.
In this project we present the mobile devices application called Doppelganger. Its goal is to detect the face from a picture and to show the celebrity from our database that is most similar to the person in the photo. Computer vision and machine learning algorithms, from the Open Source libraries OpenCV, such as the PCA and the K-Nearest Neighbor have been used for the implementation.
2011-06
004 - Informàtica
Visió per ordinador
Dispositius mòbils
Imatges -- Processament -- Tècniques digitals
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
76 p.
Bachelor Thesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PFC_MarcFernandezGirones_informePrevi.pdf 1.384 MB PDF Informe previ
PFC_MarcFernandezGirones_presentacio.pdf 2.585 MB PDF Presentació
PFC_MarcFernandezGirones.pdf 2.223 MB PDF Projecte

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters