Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/199070

Sedación profunda con propofol en anestesia peribulbar: ¿una opción segura?
Sedació profunda amb propofol en anestèsia peribulbar: una opció segura?
Rodríguez Gimillo., Pablo
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina; Artigas Raventós, Antonio
L'anestèsia peribulbar és una tècnica anestèsica vàlida per a la cirurgia de cataractes. Consisteix en dues puncions que produeixen bloqueig motor i sensitiu del globus ocular. Per disminuir el dolor i l'ansietat de la punció es pot sedar els pacients. L'objectiu d'aquest treball és avaluar la seguretat de la sedació profunda amb propofol (un fàrmac hipnòtic), en termes de variabilitat hemodinàmica, depressió respiratòria i presència de moviments involuntaris que dificultin la punció.
La anestesia peribulbar es una técnica anestésica válida para la cirugía de cataratas. Consiste en dos punciones que producen bloqueo motor y sensitivo del globo ocular. Para disminuir el dolor y la ansiedad de la punción se puede sedar a los pacientes. El objetivo de este trabajo es evaluar la seguridad de la sedación profunda con propofol (un fármaco hipnótico), en términos de variabilidad hemodinámica, depresión respiratoria y presencia de movimientos involuntarios que dificulten la punción.
2012-07-04
617 - Cirurgia. Ortopèdia. Oftalmologia
Cataracta-Cirurgia, Propofol
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
51 p.
Bachelor Thesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
TR-RodriguezGimillo.pdf 330.2 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters