To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2445/21165

European guidelines for the development of mechanisms/tools supporting the individual demand for training through use of training Vouchers
Aneas Álvarez, María Asunción; López Palma, Fernando; Vilar Doz, Marta
Universitat de Barcelona
El projecte de TAV es basa en la transferència d'un sistema de vals de capacitació, i en com aquest sistema de vals és adaptable a altres països o regions. En el document s'analitzen diferents conceptes teòrics sobre la conveniència o no de la implantació d'aquest sistema. A més a més, aquest document és una guia per a les organitzacions interessades en l'adaptació del sistema de vals formatius al seu territori, mostrant els passos a seguir i oferint eines útils per aconseguir-ho.
El projecte TAV és un projecte de Transferència d'Innovació finançat per la Comissió Europea dins del programa Life Long Learning, subprograma Leonardo Da Vinci. La referència del projecte és LLP-LDV-TOI-09-IT-0474. Les Polítiques d'Ocupació i Formació Professional són una de les accions principals de la Unió Europea degut al suport que es vol donar a la Formació Professional com a element constituent d'un mercat laboral actiu. En els últims anys, la Província Autònoma de Trento (Itàlia) amb el cofinançament del FSE, ha desenvolupat un sistema de vals de formació (Training Voucher System) que ha conduït a una millora en el domini de segones llengües i d¿informàtica. A partir d'aquests resultats, el projecte TAV realitza una transferència d'aquest sistema de vals formatius a Macedònia Occidental (Grècia).
2011-12-22
TAV: Transferència i Adaptació de Vals per a la formació
Formació professional
Educació d'adults
Educació permanent
Europa
TAV: Transfer and Adaptation of training Vouchers
Occupational training
Education
Continuing education
Europe
cc-by-nc-nd, (c) Aneas Álvarez et al., 2011
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Report
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters