Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/179217

Uso del remifentanilo en perfusión contínua para la prevención de la agitación postanestesia con sevofluorane en niños
Mansilla Ballester, Eloy
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia; Armengol Carrasco, Manuel; Aiténzar Gómez, M. Carmen
En aquest assaig clínic estudiem la hipòtesi què, en els pacients preescolars sotmesos a amigdalectomia, el manteniment d’una perfusió de remifentanil fins després de l’extubació fa disminuir la incidència d’agitació postoperatòria. Quaranta quatre pacients es van randomitzar en dos grups. Al grup Control el remifentanil es retirava quan finalitzava la cirurgia, al grup Remifentanil la perfusió es mantenia fins després de l’extubació. El manteniment de la perfusió de remifentanil es va relacionar amb una reducció significativa de l’agitació postoperatòria. La incidència de complicacions i la durada de l’educació anestèsica va ser similar en ambdós grups.
En este ensayo clínico estudiamos la hipótesis de que, en pacientes preescolares sometidos a amigdalectomía, el mantenimiento de una perfusión de remifentanilo hasta después de la extubación disminuye la incidencia de agitación postoperatoria. Cuarenta y cuatro pacientes fueron randomizados en 2 grupos. En el grupo Control el remifentanilo era retirado al acabar la cirugía, en el grupo Remifentanilo se mantuvo la perfusión hasta después de la extubación. El mantenimiento de la perfusión de remifentanilo se relacionó con una reducción significativa de agitación postoperatoria. La incidencia de complicaciones y la duración de la educción anestésica fue similar en ambos grupos.
2011-12-22
616 - Patologia. Medicina clínica. Oncologia
617 - Cirurgia. Ortopèdia. Oftalmologia
Anestèsia en pediatria
Postoperatori
Amígdales
Remifentanil
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
56 p.
Research/Master Thesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
TR_MansillaBallester.pdf 485.5 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters