Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/179033

Fenilefrina intracamerular en el síndrome del iris flácido intraoperatorio
Ruiz Vargas, Arturo
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia; Matheu Fabra, Ana; Castilla Céspedes, Miguel
La incidència d’hipertròfia benigna de pròstata és aproximadament d’un 50 % en pacients majors de 50 anys. La Tamsulosina és el medicament més prescrit per aquesta dolència i la principal causa del síndrome d’iris flàccid intraoperatori a la cirurgia de cataractes. Els nostres dos estudis han sigut; per una banda, avaluar la toxicitat corneal i afectació cardíaca de Fenilefrina intracamerular a una concentració de 2,5% respecte la pauta de dilatació tòpica estàndard al nostre centre, i per l’altra, comparar l’ efectivitat i diferència al recompte endotelial de Fenilefrina intracamerular a una concentració de 2,5% respecte a una altra concentració del 1,66 %, mesurant els seus efectes en diverses variables.
La incidencia de hipertrofia benigna de próstata es aproximadamente 50 % en pacientes mayores de 50 años. La Tamsulosina, el medicamento más prescrito para esta dolencia, es la principal causa del síndrome de iris flácido intraoperatorio ( IFIS ) en la cirugía de cataratas. Nuestros dos estudios han sido; por una lado, evaluar la toxicidad corneal y afectación cardíaca de Fenilefrina intracamerular a una concentración de 2,5% respecto a una pauta de dilatación tópica estándar en nuestro centro, y por otra lado, comparar la efectividad y diferencia de recuento endotelial de Fenilefrina intracamerular a una concentración de 2,5% respecto a otra concentración de 1,66 %, midiendo sus efectos basándonos en distintas variables.
2011-12-09
617 - Cirurgia. Ortopèdia. Oftalmologia
Iris (Ull) -- Malalties
Cataracta -- Cirurgia -- Complicacions
Adrenoceptors alfa
Iris (Ull) -- Efecte dels medicaments
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
62 p.
Research/Master Thesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
TR_RuizVargas.pdf 414.5 KB PDF

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Camp Brunés, Anna; Vargas Drechsler, Arturo
Arnold Arias, Dèlia; Vargas Drechsler, Arturo; Vermeulen, A.T.; Verheggen, B.; Seibert, P.
Vargas Drechsler, Arturo; Camps Brunés, Anna; Serrano Carreño, M. Isabel; Duch Guillen, María Amor
 

Coordination

 

Supporters