To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/8241

Gestiód'events : rumbo
Sales Poquet, Bartomeu
Universitat Oberta de Catalunya
L'objectiu principal del projecte de final de carrerà és aprendre i entendre com es desenvolupen i mantenen aplicacions en tecnologia J2EE. Ja que és una tecnologia que esta molt de moda i que utilitza la gran part del mercat de desenvolupament de programari. L'altre objectiu era desenvolupar una aplicació de gestió d'esdeveniments que permetes els usuaris enregistrarse els esdeviments i les empreses oferir i controlar l'assistència d'aquests esdeveniments.
El objetivo principal del proyecto de final de carrera es aprender y entender cómo se desarrollan y mantienen aplicaciones en tecnología J2EE. Ya que es una tecnología que esta muy de moda y que utiliza la mayor parte del mercado de desarrollo de software. El otro objetivo era desarrollar una aplicación de gestión de eventos que permita a los usuarios registrar los eventos y las empresas ofrecer y controlar la asistencia de estos.
The goal is to learn and understand how they develop and maintain applications on J2EE technology, and develop an event management application that allows users to record and enterprises to offer assistance and control of these.
2011-07-26
J2EE
J2EE
J2EE
Java (Computer program language)
Application software -- Development
Java (Llenguatge de programació)
Programari d'aplicació -- Desenvolupament
Java (Lenguaje de programación)
Software de aplicación -- Desarrollo
http://www.gnu.org/licenses/gpl.html
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters