To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/7984

Disseny i implementació d'un sistema de gestió d'amonestacions i sancions en centres educatius
Algaba Caballero, Antònia
Universitat Oberta de Catalunya
El treball se centra en desenvolupar un sistema informàtic que serveixi com a magatzem d'informació per a una futura aplicació de gestió d'amonestacions i sancions en centres educatius d'ensenyament secundari dependents de la Generalitat de Catalunya i implica tant el disseny com la implementació de la base de dades. L'aplicació concreta de gestió, però, resta fora de l'àmbit d'aquest treball. El projecte permet, mitjançant procediments emmagatzemats, efectuar les funcionalitats principals del sistema: inserir, esborrar i/o modificar dades; a més, proporciona diversa informació estadística.
El trabajo se centra en desarrollar un sistema informático que sirva como almacén de información para una futura aplicación de gestión de amonestaciones y sanciones en centros educativos de enseñanza secundaria dependientes de la Generalitat de Cataluña e implica tanto el diseño como la implementación de la base de datos. La aplicación concreta de gestión, sin embargo, queda fuera del ámbito de este trabajo. El proyecto permite, mediante procedimientos almacenados, efectuar las funcionalidades principales del sistema: insertar, borrar y / o modificar datos, además, proporciona diversa información estadística.
This paper is focused on developing a computer system that serves as a warehouse of information for a future management application for admonitions and sanctions in secondary schools of the Generalitat of Catalonia and involves both the design and implementation of the database.
2011-07-26
bases de dades relacionals
disseny i implementació
bases de datos relacionales
diseño e implementación
relational databases
design and implementation
Relational databases -- Design
Bases de dades relacionals -- Disseny
Bases de datos relacionales -- Diseño
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters