To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/7781

Web Scraping : extracció i anàlisi de dades
León Mondéjar, Manuel
Universitat Oberta de Catalunya
L'àrea de treball en la qual se centra aquest projecte final de carrera (d'ara endavant PFC), es l'àrea de Compiladors. Aquesta àrea és present, es desenvolupa, a les assignatures "Compiladors I" i "Compiladors II" del pla d'estudis d'Enginyeria Informàtica ofert per la UOC. Òbviament, a un treball de síntesi com aquest no és suficient amb el coneixement assolit a aquestes dues assignatures i es posen en pràctica coneixements teòrics i pràctics assolits en altres assignatures com ara "Metodologia i gestió de projectes informàtics", "Enginyeria del programari orientat a l'objecte" o "Enginyeria del programari de components i sistemes distribuïts".
El área de trabajo en la que se centra este proyecto final de carrera (en adelante PFC), es el área de Compiladores. Esta área es presente, se desarrolla, en las asignaturas Compiladores I y Compiladores II del plan de estudios de Ingeniería Informática ofrecido por la UOC. Obviamente, en un trabajo de síntesis como éste no es suficiente con el conocimiento alcanzado en estas dos asignaturas y se ponen en práctica conocimientos teóricos y prácticos adquiridos en otras asignaturas como "Metodología y gestión de proyectos informáticos", "Ingeniería del software orientado al objeto" o "Ingeniería del software de componentes y sistemas distribuidos".
This final degree project is focused on compilers. This area is developed in the Compilers I Compilers II courses of the Computer Science degree offered by the UOC.
2011-07-26
web scraping
http
http
web scraping
web scraping
http
Compilers (Computer programs) -- Design
Application software -- Development -- TFC
Compiladors (Programes d'ordinador) -- Disseny
Programari d'aplicació -- Desenvolupament -- TFC
Compiladores (Programas de ordenador) -- Diseño
Software de aplicación -- Desarrollo -- TFC
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters