Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/14096

Adaptació d'un sistema wiki a la docència universitària
Lladó Torrent, Marc
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Pons, Jordi (Pons Aróztegui)
El present projecte de final de carrera reflexa el procés seguit per tal de dotar al programari wiki de referència, del Grup d’Interès en IDES:Wiki de la UAB, d’un conjunt d’eines que han de permetre augmentar la qualitat del procés d’ensenyament-aprenentatge de les assignatures que utilitzen les noves tecnologies i més concretament el wiki com a espai docent no presencial. Les eines desenvolupades en aquest projecte han estat proposades pels membres del GI-IDES:WIKI en funció de les necessitats detectades en el programari wiki al llarg dels darrers 4 anys d’experiència, i han estat desenvolupades sobre el motor wiki de codi obert MoinMoin.
El presente proyecto de final de carrera refleja el proceso seguido con el fin de dotar al software wiki de referencia, del Grupo de Interés en IDES:Wiki de la UAB, de un conjunto de herramientas que tienen que permitir aumentar la calidad del proceso de enseñanza-aprendizaje de las asignaturas que utilizan las nuevas tecnologías y más concretamente el wiki como espacio docente no presencial. Las herramientas desarrolladas en este proyecto han sido propuestas por los miembros del GI-IDES:Wiki en función de las necesidades detectadas en el software wiki a lo largo de los últimos 4 años de experiencia, y han sido desarrolladas sobre el motor wiki de código abierto MoinMoin.
The present project reflects the applied process in order to provide the wiki engine software used by Group of Interest in IDES:Wiki of the UAB, with a set of tools that will allow an increase in the quality of the education-learning process on those subjects that use the most recent technologies, as well as considering the wiki as a non presencial educational space. The tools developed in this project have been proposed by the members of the GI-IDES:Wiki in relation to the detected needs in the wiki software along the last 4 years of experience, and have been developed based on the MoinMoin open source wiki engine.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
2008-06
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Wikis (Informàtica) -- Desenvolupament
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Bachelor Thesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
PFC Marc Llado Torrent.pdf 1.703 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters