Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/12580

Deu qüestions essencials per a proporcionar un servei de dipòsit dintre de les universitats australianes
Ten major issues in providing a repository service in australian universities
Henty, Margaret
Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya; Cerezuela Nicolás, Salomé
S'analitza la situació dels dipòsits digitals a les universitats australianes. Primerament hi ha una breu introducció sobre l'accés obert en línia als documents i el que això ha suposat, i la necessitat de les universitats australianes de crear un dipòsit digital a l'abast de tothom. A través de diverses enquestes realitzades als administradors dels dipòsits digitals de les universitats australianes, s'han extret els deus punts o qüestions principals que preocupen als encarregats de gestionar aquests dipòsit. Els administradors dels dipòsits els consideren els més significatius ens els propers cinc a deu anys. Explicació i anàlisi amb comentaris de les persones entrevistades d'aquestes deu qüestions: els rols i responsabilitats, la sostenibilitat del servei, el fet d'involucrar la comunitat, garantir la qualitat del servei, definició de la col·lecció, comunicació i compliment amb l' investigació, el dipòsit i la e-Recerca, habilitats i personal, tecnologia i marc normatiu.
2008-07
02 - Biblioteconomia. Documentació
Biblioteques universitàries -- Austràlia
Dipòsits d'emmagatzematge bibliotecari -- Austràlia
Informació -- Sistemes d'emmagatzematge i recuperació
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i el Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
11 p.
Article
Traduccions del CBUC;38
         

Full text files in this document

Files Size Format
Traduccio38.pdf 63.04 KB PDF

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Kenna, Margaret; Larrea Killinger, Cristina
Kim, Jae Bum; Sarraf, Pasha; Wright, Margaret; Yao, Kwok M.; Mueller, Elisabetta; Solanes Garcia, Gemma; Lowell, Bradford B.; Spiegelman, Bruce M.
Bahima Borràs, Laia; Balana, Bartosz; Bodhinathan, Karthik; Taura, Jaume J.; Taylor, Natalie M.; Nettleton, Margaret Y.; Ciruela Alférez, Francisco; Slesinger, Paul A.
 

Coordination

 

Supporters